Чому фасадний декор з пінопласту тріскається по шву і не тільки?


Чому на архітектурних декоративних елементах після першої зими з’являються тріщини? А який же фасадний декор з пінопласту не тріскається по шву?

Впевнені, ці та інші подібні питання задавали собі безліч людей бажаючих прикрасити фасад будинку.
Ми не будемо апелювати складними і професійними термінами, і вганяти Вас в нерозуміння. Ми розповімо простими, звичайними словами, щоб кожна людина, що цікавиться цим питанням, зрозуміла суть.

Тріщини на фасадних молдингах

Отже, більшість виробників виготовляють фасадний декор з пінопласту покритий акриловою сумішшю або мармуровою крихтою. І тут справа ось у чому, дані матеріали мають властивість реагувати на температуру, вони просто звужуються і розширюються в залежності від неї, а також на вологість і ультрафіолет. Так, з приходом холодів температура повітря падає, і фасадний декор з акриловим покриттям дає відповідну реакцію – покриття звужується, що тягне за собою появу тріщин в найбільш уразливих місцях – на швах.
Підсумувавши можна сказати, що фасадний декор з акрилом просто не пристосований до нашого кліматичного поясу і до наших температурним «гойдалок». Йому потрібна стабільна оптимальна (тепла) для нього температура, без стрибків і перепадів.

А як же бути в нашому кліматі? – запитаєте Ви.

Тріщини на фасадних молдингах

Як вийти з ситуації, що склалася і зберегти фасадний декор з пінопласту на Вашому домі цілим на довгі роки? Адже так хочеться милуватися прекрасним і ідеальним екстер’єром, а не спостерігати тріщини вже після першої зими.

Компанія ViP Oksher пропонує альтернативну технологію виробництва – з армуванням сіткою і верхнім захисним покриттям власної розробки.

На шляху нашого розвитку ми випробували різні суміші для покриття, експериментували з технологією виготовлення. І шляхом проб і помилок знайшли ідеальну формулу виробництва.

Такий фасадний декор з пінопласту армований сіткою від компанії «ВіП Окшер» вже встиг прекрасно зарекомендувати себе. Перевірений не однією зимою і не одним роком, він відмінно поводиться в наших кліматичних умовах і не тріскається по шву.
Архітектурний декор від виробника ViP Oksher по праву може бути названий – кращий.
Адже наша мета не тільки краса, а й якість

Де купити фасадний декор з пінопласту армований сіткою в Києві?

Компанія ViP Oksher виготовляє декоративні елементи з повністю готовим армованим покриттям та повністю готові до установки. Будь-який професійний фасадчик зможе без проблем їх встановити.

Ціни на архітектурний декор можна знайти в каталозі нижче.

Дзвоніть вже зараз і ми надамо консультацію по всім питанням, що Вас цікавлять.

Каталог фасадного декора