Фасадний декор. Візуальна корекція будівель.


Враження, яке залишає про себе зовнішній вигляд будівлі, а також його унікальність і неповторність залежить від багатьох факторів. Досить важливу роль в цьому відіграє художня обробка будівлі, тобто фасадний декор.
Саме фасадний декор зможе виділити будь-який будинок з сірої маси монотонних і одноманітних споруд, задати стиль і підкреслити індивідуальність.

Однією з функцій фасадного декору, про яку ми не згадували раніше, є його можливість візуально скоригувати зовнішній вигляд будинку:
1. Змінити пропорції або розмір споруди, щоб вона виглядало більш гармонійно (зробити будівлю вище, нижче, вужче або ширше).
2. Приховати дефекти.
3. Приховати зовнішні комунікації і т.д.

котедж без фасадного декора киев
фасад з архітектурним декором

Архітектурний декор додасть будь-якому будинку впізнаваності і неповторні риси, розставить потрібні акценти і підкреслить достоїнства.
Розрізняють фасадний декор вертикального і горизонтального напрямку.
До горизонтальному фасадного декору можна віднести карнизи, консолі, молдинги, міжповерхові смуги; до вертикального напрямку – колони, пілястри, напівколони, бази і т.д.
Фахівці радять використовувати фасадний декор для горизонтального членування споруд тоді, коли необхідно створити ефект солідності будівлі. Такий варіант чудово підійде будовам, які мають небагато поверхів і довгий фасад.
А будови з коротким фасадом і великою кількістю поверхів, краще декорувати фасадним декором вертикального напрямку. Це візуально подовжить будівлю і зробить більш легше загальну композицію.
Експериментуйте і створюйте неповторні дизайни, а компанія ViP Oksher надасть найбільший каталог фасадного декору і допоможе підібрати варіант, що пасуватиме саме до Вашої оселі.

Де купити фасадний декор з пінопласту армований сіткою в Києві?

Компанія ViP Oksher виготовляє декоративні елементи з повністю готовим армованим покриттям та повністю готові до установки. Будь-який професійний фасадчик зможе без проблем їх встановити.

Ціни на архітектурний декор можна знайти в каталозі нижче.

Дзвоніть вже зараз і ми надамо консультацію по всім питанням, що Вас цікавлять.

Каталог фасадного декора

Дом без фасадного фекора
Дам с фасадным декором Вышгород.