Як прикрасити вікна на фасаді будівлі?


Фасад – це не тільки стіни будівлі. Також повноцінною його частиною є віконні прорізи. І при оформленні фасаду цей момент потрібно обов’язково враховувати.

Купити фасадний декор, щоб прикрасити вікна на фасаді будівлі

Обрамлення вікон – це прекрасний спосіб зробити плавний і красивий перехід між стінами фасаду і віконними отворами, підкреслити і виділити форму вікон, шанс перекрити містки холоду, і навіть можливість скорегувати пропорції і габарити віконних прорізів (при необхідності).
Для оформлення вікон використовують такі матеріали, як дерево, метал, цеглу, але ми хочемо запропонувати Вам більш сучасний варіант – фасадний декор з пінопласту. Він адаптований до сучасних технологій будівництва, простий у використанні і не навантажує фасад.

Молдинги, підвіконня, замкове камення і карнизи – всі ці елементи архітектурного декору можна використовувати в побудові дизайну оздоблення вікон.
У нашому каталозі представлено широкий вибір готових дизайнів вищезгаданих елементів декору, а також ми можемо втілити в життя будь-які Ваші ідеї та побажання.

фасадный декор з пенопласта армированный сеткой вип окшер
Прикрасити вікна на фасаді будівлі

Не секрет, що кожен рік мода диктує свої правила у всіх сферах життя, і дизайн будинків не став тому виключенням. Сьогодні, як і останні кілька років, в моді мінімалізм і функціональність. І знову ж таки фасадний декор з пінопласту займає тут лідируючу позицію. Так як він є не просто прикрасою, але і функціональним елементом фасаду.
У стиль мінімалізму прекрасно впишуться віконні молдинги, наприклад найпростіші смуги, або ж їх інтерпретації. Вони будуть виглядати просто і стильно, не будуть виглядати надмірно, і в той же час пожвавлять композицію фасаду.
Ще один традиційний елемент архітектурного декору в оздобленні вікон є карниз. Це досить таки практична деталь і може служити не тільки в якості перекриття містків холоду, а й захистом від протікання дощу.
Міцну ж основу вікну дасть підвіконня.
Зазерніть в каталог компанії ViP Oksher і Ви зможете детальніше ознайомитися з варіантами готових рішень архітектурних елементів декору для оформлення віконних прорізів та інших частин фасаду.

Де купити фасадний декор, щоб прикрасити вікна на фасаді будівлі?

Компанія ViP Oksher виготовляє декоративні елементи з повністю готовим армованим покриттям та повністю готові до установки. Будь-який професійний фасадчик зможе без проблем їх встановити.

Ціни на архітектурний декор, щоб прикрасити вікна на фасаді будівлі, можна знайти в каталозі нижче.

Дзвоніть вже зараз і ми надамо консультацію по всім питанням, що Вас цікавлять.

Каталог фасадного декора

фасадный декор из пенопласта армированный сеткой вип окшер
Вікно з молдингами і карнизом
Вікна маленькі поєднані з молдинг і карниз
фасадный декор из пенопласта армированный сеткой вип окшер утепление
Украшены окна фасадным декором,молдинги.
фасадный декор з пенопласта армированный сеткой вип окшер